Ανακαίνιση Μπάνιου


Στις δύσκολες αυτές εποχές ελάχιστοι επιλέγουν να κατασκευάσουν ένα νέο σπίτι, αλλά προτιμούν να αναβαθμίσουν το υπάρχον σπίτι τους, πραγματοποιώντας κάποιες εργασίες επισκευής και ανακαίνισης που θα δώσουν μια νέα νότα και λειτουργικότητα σε επιμέρους χώρους του σπιτιού χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση.

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια εργασία που θα ανανεώσει το χώρο του σπιτιού σας και θα σας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας. Παρόλα αυτά, είναι μια εργασία που πρέπει, όπως κάθε είδους ανακαίνιση, να γίνει από έμπειρους τεχνικούς ύστερα από σωστή μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλιστεί ένα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με την πολυετή μας πείρα σε αυτού του είδους τις εργασίες, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε οικονομική και γρήγορη ανακαίνιση του μπάνιου σας. Γι' αυτό και αξίζει να διαλέξετε όσο το δυνατόν καλύτερα υλικά και είδη υγιεινής, για να διασφαλίσετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σας απασχολεί.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Οι τιμές ξεκινούν από τα: 2250 €.

Δημιουργούμε το μπάνιο τον ονείρων σας. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνισή του στις καλύτερες τιμές.

H ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει:

  1. Ξήλωμα των παλιών πλακιδίων από το μπάνιο σας
  2. Αλλαγή των σωληνώσεων από την αποχέτευση
  3. Αλλαγή σωληνώσεων ύδρευσης
  4. Τοποθέτηση πλακιδίων δικια σας επιλογή
  5. Τοποθέτηση των ειδών υγιεινής που έχετε επιλέξει (τα είδη υγιεινής είτε τα αγοράζετε εσείς, είτε σας δίνουμε επιπλέον προσφορά)
  6. Καθαρισμός χώρου και αποκατάσταση των μερεμετιών που έχουν προκύψει από την εκτέλεση των εργασιών

Μόνο μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες η αποπεράτωση των εργασιών.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του μπάνιου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα κλείσουμε ραντεβού ώστε να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Για να ξεκινήσουν οι εργασίες θα πρέπει πρώτα να γίνει αυτοψία ώστε να επιλεγούν όλα τα υλικά σωστά και στα μέτρα σας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας θα καταλήξουμε στην καλύτερη για εσάς συμφέρουσα πρόταση.

Μετά το πέρας των εργασιών μεριμνούμε για την απομάκρυνση των μπάζων.