Υπηρεσίες

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ


Ασχολούμαστε με το χώρο της οικοδομής και το χώρο της ανακαίνισης περισσότερο από 30 χρόνια.

Από την ανακαίνιση ενός χώρου, μέχρι την πλήρη κατασκευή μιας μονοκατοικίας οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μεγάλο φάσμα των οικοδομικών εργασιών. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις υπηρεσίες μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες που έχετε .

info@vlahosioannis.gr


Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ


Το δάπεδο είναι από τις πιο καταπονημένες επιφάνειες του σπιτιού είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους. Γι' αυτό είναι απαραίτητο τα πλακάκια σας να αποτελούνται από υλικά μεγάλης αντοχής αφού υφίστανται φθορές και αλλοιώσεις, όχι μόνο από τις καθημερινές μετακινήσεις στους χώρους, αλλά και από μετακινήσεις επίπλων και κάθε λογής αντικειμένων

Αυτός είναι ο λόγος που τα πλακάκια είναι από τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των κατασκευών για τη διακόσμηση των δαπέδων αλλά και των τοίχων.


ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΣΤΟΣ

Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου ίσια 12 € / τ.μ.
Τοποθέτηση πλακιδίων μεγαλων διαστασεων 80χ80 , 90χ90 ,1,20χ60 15 € / τ.μ.
Σοβαντεπί τρεχ. μετρ. 5 €
Τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου κατοπιν συμφωνιας € / τ.μ.
Τσιμεντοκονίες υποστρώματα 6,00 € / τ.μ.

ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΣΤΟΣ

Τοποθέτηση σκάλας με μάρμαρο καβάλας 50,00 €
Με μάρμαρα υλικά τρέχον μέτρο στρώσεις με μάρμαρο καβάλας 55,00 € / τ.μ.

ΠΕΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ

Αγορά και τοποθέτηση πέτρας καρύστου στο δάπεδο 30,00 € / τ.μ.
*Η απόχρωση και η τοποθέτηση είναι ανάμικτη
Η καφέ πέτρα (αγορά και τοποθέτηση) 36,00 € / τ.μ.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ


Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται ως διακοσμητική επίστρωση και αποτελείται από τσιμέντο, ρητίνες βάσης νερού, πρόσθετα και ορυκτές χρωστικές ουσίες.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι ιδανικό τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους και μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδα, τοίχους και οροφές. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν απαιτούνται αρμοί και ενώσεις, γεγονός που καθιστά εύκολη τη συντήρηση και τον καθαρισμό του.

Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και προσωπική πινελιά, χάρη στις διαφορετικές υφές (χονδρόκοκκη, μεσαία ή λεπτόκοκκη), τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τα διαφορετικά φινιρίσματα των βερνικιών (ματ, σατινέ ή γυαλιστερό) και τις βαφές ή βελατούρες με μεταλλιζέ εφέ. Η εφαρμογή της γίνεται από τεχνίτη με σπάτουλα κι έτσι το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Κάθε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται είναι μοναδική και δεν μοιάζει με καμιά άλλη.


ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΤΗΤΗΣ

Πατητή τσιμεντοκονία σε Δάπεδο πάνω από 40 τ.μ. τιμή: 42 € / τ.μ.
Πατητή τσιμεντοκονία σε Μπάνιο. Τιμή Μπάνιου: 1550 € έως 22 τ.μ.
Πατητή τσιμεντοκονία σε Σκαλοπάτια. Τρέχον μέτρο τιμή: 45 €
Πατητή τσιμεντοκονία σε Τοίχο πάνω από 40 τ.μ. Τιμή: 45 € / τ.μ.
Πατητή τσιμεντοκονία σε Πισίνα. Τιμή: 45 € / τ.μ.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ


Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) των τοίχων είναι η εφαρμογή θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου και η προστασία αυτής με διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών ώστε να παρέχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε άλλη επίδραση μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της.

Η επιλογή της κατάλληλης εξωτερικής θερμομόνωσης σε ένα κτίριο γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια (για παλαιό κτίριο) ή την ενεργειακή μελέτη (νέο κτίριο) σε συνδυασμό με την κλιματική ζώνη (περιοχή) που βρίσκεται το κτίριο, τη χρήση του και τα δομικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

 • Ολοκληρωμένη θερμομόνωση, χωρίς να δημιουργούνται θερμογέφυρες στα στοιχεία του κτιρίου από σκυρόδεμα, πχ. δοκάρια, κολώνες, τοιχία κ.λ.π.
 • Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από υγρασίες, διότι δεν δημιουργούνται συνθήκες υγροποίησης υδρατμών στο εσωτερικό του κτιρίου ή μέσα στον τοίχο, ενώ ταυτόχρονα τις στεγανοποιεί.
 • Επιτυγχάνουμε καλύτερη αξιοποίηση της θερμοχωρητικότητας του εσωτερικού τοίχου, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του κτιρίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την διακοπή της θέρμανσης ή του κλιματισμού.
 • Με την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) δεν μειώνεται το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου, καθώς όλες οι εργασίες γίνονται εξωτερικά.
 • Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου αναβαθμίζονται αισθητικά.

Το σύστημα θερμοπρόσοψης που προτείνεται, προσφέρει υψηλή διαπνοή και ελαστικότητα, καθώς και μεγάλη αντοχή στους ρύπους, τη μούχλα και τους μικροοργανισμούς. Οι τελικές επιφάνειες είναι αυτοκαθαριζόμενες.

Το κόστος κατασκευής αποσβένεται μέσα σε πέντε έτη.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ


Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή γυψοσανίδων κάθε τύπου και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Τοποθετούμε γυψοσανίδες σε οροφές και σε υπάρχουσες τοιχοποιίες.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες που ανακαινίζονται και έχει επιλεχθεί η αλλαγή της διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων.
 • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε επαγγελματικούς χώρους και γραφεία, όπου η αναδιαμόρφωση των χώρων κρίνεται αναγκαία.
 • Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε νεόδμητα κτίρια.

Σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν εφαρμόζονται οι γυψοσανίδες, τοποθετούμε τσιμεντοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία και τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ


Επιλέγουμε την κατάλληλη σιλικόνη για κάθε σημείο και πετυχαίνουμε άψογη στεγανοποίηση αλλά και όμορφη, διακριτική εμφάνιση.

Μια σωστή εφαρμογή «ενεργοποιεί» και αναδεικνύει τις ιδιότητές της.

Όπως την αντιμουχλική ιδιότητα, που απαιτεί τέλεια λείανση και σωστή συμπεριφορά μετά το πέρασμά της.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι σιλικόνες πρέπει να ανανεώνονται ανάλογα με την καταπόνηση που δέχονται εκεί που έχουν εφαρμοστεί.

Όλες οι σιλικόνες με τα χρόνια ξεραίνονται, χάνουν την αντιμουχλική τους ιδιότητα και πολλές φορές με τις ρυγματώσεις δημιουργούν προβλήματα στεγανοποίησης χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να ανανεώνονται.

Πεδία εφαρμογής:

 • Σφράγιση σε μπανιέρες, ντουζιέρες και άλλα απαραίτητα σημεία μέσα στα μπάνια.

 • Σφράγιση σε μάρμαρα και άλλα φυσικά πετρώματα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

 • Σφράγιση αρμών διαστολής σε δάπεδα, τοίχους και προσόψεις

 • Σφράγιση σε πισίνες και υποβρύχιους αρμούς

 • Για εξωτερική σφράγιση καθρεφτών σε συνδυασμό με φυσική πέτρα

 • Υλικό πλήρωσης αρμών μεταξύ κεραμικών πλακιδίων και φυσικής πέτρας σε εξωτερικούς χώρους

 • Κόλληση φυσικής πέτρας σε μέταλλο με αντιστάθμιση κινήσεων, π.χ. σε σκαλοπάτια μεταλλικών κατασκευών